SELIM Parti’de namzet adaylık başvuruları başlıyor

YANLIŞSIZ Parti Kocaeli’de saylav namzet adayı başvuruları başlıyor. AK Tümen Kocaeli İl Başkanı Dr. Atmaca Talus, yekpare hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yoluyla seçim tarihinin resmen 14 Mayıs namına açıklanmasından sonra AK Öğür’de milletvekili aday namzetlik başvuruları da başlıyor. İzmit Körfez Mahallesi İzmit- İstanbul Yanyolu Haldız İş Merkezi’nde bulunan DÜRÜST Öğür Kocaeli İl Başkanlığı’na başvurma edecek milletvekili namzet adaylarının yanlarında getirmesi müstelzim evraklar dışında, depremzedeler için AFAD’a birlikte bergüzar yapması gerekiyor.

Başvurular amacıyla akıbet çevrim cuma

Asgari armağan miktarının açıklanmasından sonraları aday adayı kabul heyeti aceleten çalışmaya başlayacak. DÜRÜST Öğür Kocaeli İl Başkanı Dr. Delicesine Talus, bütün hazırlıkları tamamladıklarını, Umumi Merkez’den yapılacak açıklamayı beklediklerini belirtti. Başvurular 17 Mart Cuma gününe kadar bitmeme edecek. Başvuracak adaylar için maksut evraklar şu şekilde; arşiv mukayyet adli sicil belgesi, diploma fotokopisi, kafa koçanı fotokopisi, askeriye genişlik belgesi, bergüzar dekontu, Adaylık için istifası zorunlu olan kişilerin, ilişkin mercilere sunduğu incizap veya tekaütlük, dilekçelerinin fotokopisi, engellilik oranı yüzde 40 ve gövde olan namzet adaylarının özürlü etiket ya üstelik sağlık kurulu raporu fotokopisi, özgeçmiş, fotoğraf. – KOCAELİ

Share: