Havlayan köpeğe tepki veren moto kuryeleri uyaran ağa ve kardeşi bıçaklandı

Havlayan köpeğe reaksiyon veren moto kuryeleri uyarıcı ağabey ve kardeşi bıçaklandı

SAKARYA – Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde havlayan çıkmaz köpeğine reaksiyon veren moto kuryeleri uyarıcı ve tartışma ateş parçası koca ile kardeşi bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi Yıldırım 3 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, sokağa sipariş getiren 2 moto kurye kendilerine havlayan sokak köpeğine reaksiyon vermeye başladı. Durumu gören A.İ ve O.İ. isimli koca ve kardeşi, moto kuryeleri köpekle uğraşmaması hususunda uyardı. Ağız Dalaşı sonrasında bölgeden uzaklaşan moto kuryeler kısaca 10 nefis ayrımsız grupla birlikte tekrar sokağa gelerek A.İ. ve O.İ. ile uğraş etmeye başladı. Meydana mevrut cidal neticesinde koca ve kardeşi bıçakla yaralandı. Durumun malumat verilmesi neticesinde bölgeye sağlık ve polis güçleri ekibi gönderme edildi. Moto kuryeler ile birlikte mevrut kadro ise cenk sonrasında bölgeden ayrılırken havaya silah ile acı açtı. Fenomen adına vasıl esenlik ekiplerince evvel müdahaleleri yapılan çorlu koca ve ahi Sakarya Terbiye ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, polis güçleri ekipleri konuya ilişik tetkik başlattı. Olay sonrasında bölgeden ayrılan şüphelilerin kontrol çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, cenk seslerini duyarak dışarı sâdır Mehmet Andurmak, “Yaşanan tartışma sonrasında moto kurye çocuk dedi ego gururuma yediremem ve telefon etti. Telefon ettikten bilahare aradan 10 an birlikte geçmeden gelmişler buraya tıpkısı elan. ve sesleri duyup dışarıya çıktığımda sopalarla kavga ettiklerini gördüm. Burada benzeri kapik var havlıyor ama saldırmıyor ve ısırmıyor” dedi.

.



Share: