Yapmacıklı doktorun vukuatları bitmiyor! Kendisini ayrıksı bire bir hastanede birlikte nöroşirürjiyen yerine tanıtmış

Trabzon’da 4 çevrim evvel inşaat işçisi Serkan Ayaz, yeşil doktor önlüğü giyip, boynuna stetoskop takarak KTÜ Farabi Hastanesi Müstacel Servisi’ne geldi. Bire Bir süre şifahane uğrunda bekledikten sonraları girdiği acil servis triaj alanında marazlı yakını ve bacı arasındaki tartışmaya karışma olan Ayaz, kendisini ‘doktor’ yerine tanıtıp, arkalamak istediğini söyledi. Kuruntu üstüne güvenlik görevlilerinin etiket sorduğu Ayaz’ın hekim olmadığı anlaşıldı.

ERKIN BIRAKILDI

Bu sırada tutkun yakını, Ayaz’a tokat attı. Asayiş görevlilerinin sayrılarevi dışına çıkardığı Ayaz, polis ekibi vasıtasıyla gözaltına makbuz. İfadesi alınan ve savcılığa sevk edilen Ayaz, tutuklanmadan yargılanmak üzere erkin bırakıldı.

RİZE’YE YENİ ATANDIĞINI SÖYLEMİŞ

Serkan Ayaz’ın, 27 Ağustos’ta gittiği Rize’birlikte, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yetişek ve Araştırma Hastanesi’nde kendisini ‘beyin cerrahı’ olarak tanıttığı görüntüleri üstelik ortaya daha çok. Hekim odasında görevlilerle dostane ettiği anlarda kayda alınan görüntülerde, Ayaz’ın beyin cerrahı olduğunu ve Rize’ye eskimemiş atandığını söylediği anlar saha alıyor. Tıpkı hastanede ameliyathaneye üstelik girdiği belirtilen ve görevlilerin etiket sorgulamasında doktor olmadığı galiba Ayaz karşı yasalı muamele başlatıldığı öğrenildi.

“HEKIMLIK İSTİYORUM, MESLEĞİ HIFZETMEK İSTEDİM”

Öte yandan Serkan Ayaz’ın, polisteki ifadesinde, “Hekim almak istediğim amacıyla mesleği tanımaya, öğrenmeye çalışıyordum. O nedenle hastaneye gittim. Sonuçta 6 sene tababet okuyacağım. 6 sene sonradan nadim olmak istemem. Onun üzere ilkin bu patika kuşkusuz yapılıyor, diye niteleyerek aktarmak, deneme olmak istedim” dediği öğrenildi.



Share: