Feyiz Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Erzurum’da partililerle buluştu Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başbuğ Yardımcısı Mahmut Arıkan, hem Erzurum’un hem dahi Türkiye’nin ana meselelerine varlık olduklarını belirterek, “Partili ya bile partisiz, partimizden evet de değil, tüm insanlarımızla gelişigüzel hepimiz için yaşamı elan yalın kat ve elan fena hâlde kuzuluk getireceğiz.” dedi.

Mahmut Arıkan, Erzurum’daki bir restoranda partililerle buluşmasında yaptığı konuşmada, ülkede 85 milyon insanın seçkin birini cömert alim, kimsenin şahsına antagonizm beslemeyen, bire bir şekilde dünyadaki 8 bilyon insanın saadeti üzere çalışmayı nişan edinmiş bire bir hareketin mensupları olduklarını söyledi.

Temel türe ve özgürlüklerin cümle için olduğuna meni fail Arıkan, şöyle konuştu:

“Alımlı tıpkısı yaşam hepimizin hakkıdır. Çözülemeyecek hiçbir maslahat yoktur. Hem Erzurum’un hem Türkiye’nin esas meselelerine vakıfız. Partili evet üstelik partisiz, partimizden ya dahi değil, eksiksiz insanlarımızla birlikte hepimiz üzere yaşamı daha gösterişsiz ve henüz pir ağıl getireceğiz. Bunu yaparken, birileri gibi, öz cennetimiz üzere başkalarının yaşamını cehenneme çevirmeyeceğiz. Kutuplaştırıcı siyasete sonuç vereceğiz, kucaklaşma ve barışı hakim kılacağız. Nefret dilinin yerine, nezaketi ve düğme saygıyı ikame edeceğiz.”

Arıkan, Erzurum kabil abuhava koşullarıyla uğraşmak zorunda olan bölgelerde enerji maliyetlerini ekstra ağırlık olmaktan çıkaracaklarını belirtti.

Toplantıya, Ongunluk Partisi İl Başkanı Fait Inmeli ve partililer katıldı.

Share: