Erzurum’da düzenlenen “Kerem Teşvikleri Lansman Günleri” tamamlandı

Erzurum’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca gençlere müteveccih planlı “Oran Teşvikleri Lansman Günleri” etkinliği sona erdi.

Gençleri kamu kurumlarıyla buluşturmak ve cesamet teşviklerini takdim etmek amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde, ziyaretçileri haberdar etmek ve çalışmalarını takdim etmek amacıyla muhtelif kurumlar sergilik açtı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda organize edilen, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri, Cumhurbaşkanlığına sınırlı kuruluşlar ile mütenevvi kurumların düzlük aldığı etkinliğe, ortaöğretim ve üniversitelerde okuyan gençler ile aileler ilgi gösterdi.

Ziyaretçiler, stantlarda kurumların burs, yardım, kaynak, cesaret destekleri ve staj programlarıyla ilişkin bilgilendirildi.

Anadolu Ajansı (AA) dahi alanda yer alan standıyla gençlerle buluştu.

İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek ve çeşitli kurum temsilcileri üstelik AA standını konuşma etti.

AA Erzurum Bölge Müdürü Yunus Okur, AA Kurumsal İletişim ve Işaret Yönetimi Direktörlüğü ile İnsan Kaynakları Operasyonları Müdürlüğü yetkilileri, standı musahabe edenlere çekicilik için vukuf verdi.

Share: