Türk futbolunun söylence ismi Fatih Anlam’in belgeseli yayınlandı! Terim, belgeseli izlerken gözyaşlarına hakim olamadı

Galatasaray ve Türk futbolu için önemli tıpkısı yere sahip olan maharet direktör Fatih Kavram, öz hayatını ve kariyerini laf düzlük belgesel filminde yürekten itiraflarda bulunurken, belgesel filmini huruç tarihinden evvel eşiyle alay malay izlediğini belirten Kavram, “Eşim Soğan Çiçeği ile izledik. Ağladık.” ifadelerini kullandı. Hususi tıpkısı platformda yayınlanan ‘TERİM’ isimli dokümanter filmi, zarfında barındığı bir nice açıklama ile dikkat çekti.

İşte Türk Futbolu ve Galatasaray efsanesi Fatih Terim’in belgesel filminden detaylar….

YAPTIKLARI UNUTULSUN İSTEMEDİ

Fatih Kavram belgesel filminin çekilmesini hastalık akseptans ettiğine, “İnsanların yaptıkları bazen çok çabuk unutuluyor. Hassaten kimi vakit siz üstelik hatırlamıyorsunuz. Hatırlatıldığı zaman ‘Aaa ben bunları mı yaptım?’ diyorsunuz. Bu devir yolculuğunda kul bakayım neler yapmışım. Kul karışmak, dinlemek istiyorum.” yanıtını verdi.

“GEREKİRSE BENİM MAAŞIMDAN KESİN, HAGİ’YE VERİN”

Galatasaray’ın başına geldiği önceki yıllarda George Hagi transferini çok talip Terim’in, o çevrim Romanyalı futbolcunun transferinin mali sıkıntılardan kaynaklı halel olmasını istemediği üzere yönetime, “Icabında benim maaşımdan stabil Hagi’ye verin.” dediği öğrenildi.

GALATASARAY’A ALINTI OLMASI İÇİN METİN OKTAY UĞRAŞMIŞ

Adana Demirspor’da futbolculuk kariyerine başlayan Fatih Anlam’in gani performansı gücük sürede ön plana çıkmasını ve Galatasaray kapılarının namına aralanmasını sağlamıştı. Fakat o dolaşma Adana Demirspor taraftarı eliyle çokça sevilen Kavram’in takımdan ayrılarak Galatasaray’a imza atması çok kolay ayrımsız karar incelmemiş. Terim’in Galatasaray’a transferi için “Taçsız Kral” lakabı ile maruf söylence futbolcu Stabil Oktay çok uğraşmış. Bu durumu aktarırken Terim, “Metin Oktay transferim üzere çok uğraşmıştı.” cümlesini kuruyor.

“HIRÇIN BİR FUTBOLCUYDU”

Fatih Kavram’in aktör karakteri ile ilişik meydan kayran kısımda Deyim, “Suat desem, tekniğime erişemez. Olmuş desem, sağlıklı ayağı bulunmayan. Hagi desem, o sol ayak kul yok.” ifadelerini kullanırken, o dönemin bozuk Galatasaray Pakt Başkanı Faruk Süren, “Fatih mi? Oyun stili yerine mı? Melo. Melo.” yanıtını verdi. Sakat Başkan Anlam’in damarı bozuk ayrımsız aktör olduğunu anlatım ederken, Terim bunu kabul etti.



Share: